Heeft u een :                             

  • Groot keuken
  • Hotel
  • Institutionele keuken
  • Foodcourt
  • Bedrijfskantine
  • Of een andere commerciële keuken en zoekt u een effectief keukenblussysteem om deze te beveiligen?

Wij kunnen dit voor u realiseren.

Rever Brandbeveiliging is een erkend installateur van het Buckeye Kitchen Mister keukenblussysteem.

Dit systeem is speciaal ontwikkeld in de VS om de moderne commerciële keukens effectief te beveiligen tegen vet- en oliebranden die al dan niet ontstaan door defecte kookapparatuur zoals bijv. friteuses.

Gebruikmakend van een fijne vernevelingstechniek en een speciaal voor vetbranden ontwikkelde blusvloeistof is dit systeem het meeste effectieve keukenblussysteem dat ooit ontwikkeld is en waarmee keukenbranden slechts in enkele seconden na aanvang en nog voordat deze zich verder kunnen ontwikkelen worden geblust.

Het Buckeye Kitchen Mister keukenblussysteem is zelfvoorzienend en heeft geen externe stroomvoorziening nodig. Het ontwerp is eenvoudig en in iedere keuken toepasbaar. Door de gepatenteerde detectie technologie zijn de systemen tevens snel – meestal binnen één dag – in te bouwen.

Het systeem biedt u 24 uur per dag bescherming tegen brand en werkt volledig automatisch in geval van brand. Tevens is het systeem voorzien van een handbediening en de mogelijkheid om een signaal naar een brandmeldcentrale te geven en de energie toevoer naar de kooktoestellen en luchttoevoer naar de dampkap automatisch uit te schakelen bij activering.

Offerte aanvragen

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Contactinformatie

Maerlandtweg 26
2921 LC  Krimpen a/d IJssel

Telefoon  0180 - 52 58 35
Mobiel  06 - 26 03 66 57
E-mail  info@rever-services.nl

Scroll naar boven